Glavna ponuda (Korak nazad) X citing 400i abs


Cijena: 7.490,00 €

U Crnu Goru stiže model crne boje

Xciting S 400i dizajniran je kako bi vozaču pružio najbolje iskustvo vožnje. Zapravo svi elementi koji ga karakteriziraju zamišljeni su upravo s tom svrhom. Ponašanje na cesti, sportski izgled, udobnost i dizajn. Xciting S 400 ima sve!

Kada je Kymco 2005-e godine predstavio prvu model Xcitinga, ostvario je instant uspjeh u cijelom svijetu, pa tako i kod nas, gdje je od tog dana među najomiljenijim maksi skuterima na tržištu.

Prava motociklistička viljuška(jedinstveno za skutere u ovoj klasi), dvostruke disk kočnice prednje, prostrani prtljažnik i odlične vozne osobine od prvog su dana značajke koje donose prevagu, a posljednji model donosi novu šasiju, dotjerane obloge, kompletno LED osvijetljenje sprijeda i straga i značajno smanjenje mase.

Xciting S 400i opremljen je NOODOE pametnom kontrolnom pločom, povezivom s vašim mobilnim telefonom, koji u vašu vožnju donosi sljedeće značajke:

  • obavijesti o porukama (SMS, Messenger, Whatsapp, Viber…) i pozivima
  • Prikaz naslova vijesti na koje ste pretplaćeni
  • Turn-by-Turn navigaciju (https://www.youtube.com/watch?v=w-rGnHtWnHk)

Više o povezivanju Noodoe ploče s mobilnim telefonima i instalaciji raznih modula pogledajte na službenoj stranici za podršku

https://www.youtube.com/channel/UCqbhm-O89A-FStGaftOT1Jw/videos