AK Premium 550

2023-01-24

Od moderne moderne karoserije sa potpunim LED osvjetljenjem, do višestrukih teksturnih površina za sjedenje, AK 550 Premium ne samo da se izdvaja iz gomile, već zaista skreće pažnju.

 

Već poznati AK 550 poslije 5 godina na tržištu potpuno je osvježen, a novi dizajn vozila čini novi AK 550 Premium još elegantnijim i aerodinamičnijim. Iako je još moguće kupiti AK 550 koji nema oznaku Premium, mi smo se odlučili našim klijentima ponuditi verziju Premium, svjesni da u Crnoj Gori ljudi koji kupuju novo traže najbolje. Ak Premium skuplji je od standardne izvedbe za oko 800 Eura, a poseban je po mnogim stvarima, od čega je najupečatljiviji novi dizajn prednje maske. Nova maska je agresivnija i aerodinamičnija, novi far manji i oštriji, pa cijeli izgled prednjeg kraja odaje karakter luksuznog skutera ozbiljnih performansi.

Inspirisana klavirskim tasterima, centralna konzola novog AK 550 ima funkcionalne opcije koje su jednostavne za upotrebu i intuitivne. Ova fizička dugmad omogućavaju vozačima da kontrolišu operacije kao što su poklopac rezervoara za gorivo, pristup sedištima, postavke ekrana na instrument tabli i brave upravljača.

 

Novi AK 550 Premium podiže koncept „Thrills of Touring” na novi nivo sa jedinstvenom strukturom vješanja, inovativnim višepozicijskim električnim vjetrobranom, nadograđenim farovima za dnevnu vožnju i najnovijom tehnologijom koja ima za cilj pružiti vozačima performanse koje su vodeće u klasi. i vrhunski užitak u vožnji.

 

Osim toga, novi AK 550 Premium opremljen je Brembo kočionim sistemom sa AIBS-om, najvišim nivoom zaštite za sigurnost u krivinama. Takođe ima sistem kontrole proklizavanja koji sprečava proklizavanje točkova na mokrim putevima i neravnim površinama. Ostale nove karakteristike uključuju elektronski gas, tempomat i 2 režima vožnje, Rain i Power Mode. Novi AK 550 Premium je sigurniji, glatkiji i udobniji nego ikada prije.

 Prva isporuka stize u Crnu Goru krajem Februara, a cijena je 11490 Eura.

Garancija je 3 godine a servis obezbijeđen u Magnus Moto servisima.