IDEALAN ODABIR ZA VAS RENT A MOTO POSAO!

2023-01-26

Već 15 godina pouzdani smo partner većine rent a moto i dostavnih kompanija u Crnoj Gori.

Kad je u pitanju flotna kupovina naši partneri najviše se odlučuju za modele Kymco Agility 16+ 50cc (dvotaktna mašina) i Agility 16+ 125cc. 

Agilty 16+ 50cc 2T

Jedini skuter u ponudi, sa snažnim 2T agregatom. Kada se pojavio 2005. godine, za Kymco Agility je mnogima prvi utisak bio kako je nezanimljiv, spor, suviše jednostavan. Kada su posle par godina vozači upitani za mišljenje o njihovom skuteru, uglavnom bi misljenje bilo izuzetno pozitivno a Kymco Agility okarakterisan kao najzahvalniji skuter ikada napravljen. Nacelno, nakon nekoliko desetina hiljada km, odrzavanje se svodi na mjenjanje ulja, filtera, svjećice … bez BILO KAKVIH problema, veoma lak i jednostavan za vožnju.

Nekoliko godina kasnije, KYMCO razvija seriju Agility skutera sa velikim točkovima, čiji je  Agility 16+50 2T najnoviji predstavnik. Jednostavnom dizajnu, odličnoj kontroli i veoma kvalitetnoj izradi, KYMCO je dodao novi agregat, koji je dovoljno moćan da savlada i najveće uzbrdice, kao naše crnogorsko primorje. Sa snažnim, 2-taktnim agregatom, zapremine 49 ccm, prednjom disk kočnicom, veoma udobnim sjedištem, Agility 16+50 zasigurno ispunjava sve što se očekuje od jednog mopeda. Kada je reč o potrošnji, ona ne prelazi 3,5 lit na 100 km gradske vožnje. Ovakvi niski troškovi održavanja, opredjelilo je mnoge profesionalce da Agility 16+50 bude njihovo prevozno sredstvo za kurirske poslove, poslove dostave hrane i sl. Kompaktni Agility 16+50 je okretan gradski skuter sa dosta prostora ispod sjedišta, sa ravnom platformom na koju se može smjestiti još tereta, predstavlja odličan dodatak bilo čijoj garaži.

Agility 16+ 125cc

KYMCO Agility 16+ 125 je skuter koji će u potpunosti ispratiti vaš zabavni životni stil. Veliki prednji točak, od 16 inča, podesivi zadnji dvostruki amortizeri i disk kočnice olakšavaju svakodnevnu „borbu“ sa gradskim gužvama, dok ravan pod i široka prednja guma čine za vozača vožnju veoma udobnom. Četvorotaktni motor, radne zapremine 125 ccm, predstavlja „najdugovječniji“ KYMCO-v agregat koji se već 20-tak godina ugrađuje u razne modele. Vazduhom hlađen motor, snage skoro 7 kW pri 7500 rpm, predstavlja veoma ekonomično rješenje sa potrošnjom koja ne prelazi 3 lit. na 100 pređenih km. Uz pouzdanu vožnju i praktičan izgled, KYMCO Agility 16+ će savršeno odgovarati vašem životnom stilu. 

Mi znamo da je vama ovaj skuter neophodno sredstvo za fukcionisanje vašeg posla - bilo da se radi o renti ili dostavi - i ponosni smo što možemo da kažemo da smo najbolje snadbjevena prodavnica u Crnoj Gori za rezervne dijelove i potrošni materijal, upravo za ove modele koji su važni vama!

3 godine garancije! 

Cijena za 50cc je 2.390e, a za 125cc je 2.590e.

U Crnoj Gori očekujemo ih krajem marta.